Naša zgodba

Kontakt

Podjetje Adrijana d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008, danes pa sodi med vodilne ponudnike čarterja v Sloveniji. Poleg matične poslovalnice v Kranju, imamo svoja predstavništva še na Poljskem in v Avstriji. Naša glavna dejavnost je oddajanje plovil v Sloveniji, Grčiji, Turčiji in na Hrvaškem. V izbranih marinah in pri preverjenih operaterjih vam v najem nudimo preko 5.000 jadrnic, katamaranov in motornih plovil svetovno priznanih proizvajalcev.

Vedno se potrudimo našim gostom zagotoviti optimalne ponudbe, poleg samega najema plovila lahko organiziramo tudi prevoz na destinacijo, skiperje, vodne aktivnosti, ogled okoliških znamenitosti in seveda obisk lolalnih ponudnikov kulinarike. Lahko vam pripravimo različne jadralne rute in vam svetujemo pri izbiri ustreznega priveza ali sidrišča.

V meniju izberite opcijo POVPRAŠEVANJE in nam zaupajte vaše želje. Odgovorili vam bomo še isti dan ter vam poslali konkurenčne ponudbe. Lahko nas tudi pokličete na telefonsko številko 041 672 007 ali nam pošljete mail na info@adrijana.si.

Vaš ADRIJANA team

©2023 • Adrijana Charter